2011. szeptember 28., szerda

Záró

a mai nap nagyon sűrűre és élménydúsra sikeredett!!!
Tudom, hogy most el kéne vesznem a részletekbe és mindent elmesélnem, de ezt egyszerűen így nem lehet, egyszerűen ott kellett volna lenni mert annyira nagyon klassz volt, és olyan átélés volt bennem, teljesen el voltam alélva egy egy pillanatban!
A lányeg, hogy két csapat 1 órás különbséggel indult a világnak, voltak a Felfedezők, kiknek volt térképük ami alapján haladtak és nyomokat kellett hagyniuk nekünk a Nyomkövető csapatnak! eme nyomok, hol egyértelműek voltak számunkra, hol a vak szerencsére bíztuk magunkat, de a csapatunk nagyon jó volt, és nagyon sokat is nevettünk, szivattuk egymást mentek az oltások, és persze jobban megismertük egymást! Volt aki kimutatta a foga fehérjét amit jobb is, hogy megtudtunk :P

Na a lényeg, hogy egy idő után semmi jel nem volt, csak mentünk bele a majdnem vak világba, mivel azt tudtuk, hogy kb Velemnél kellene kilyukadnunk! Ahol aztán ki is lyukadtunk, amikor is jött szembe a főszervező, aki megrökönyödve látta, hogy nincs együtt a két csapat, szóval nekünk irány a kocsma :) :) :) -pálinka + fröccs :) :) :) és persze többiek várása............................... nekik ez a várás megvolt az erdőben majd 3 óra :) :) :)

aztán jöhetett a nagy találkozás, és mindezek hatalmas kidumálása, mit ki és hol cseszett el :) -persze nem mi hibáztuk a nagyobbat, csak a bibi volt a mi csapattársunk szemébe :)

DE a legjobb az egészben, hogy újra sok jót tudtam meg, és szép pozitív üzenetekkel küldtek el a télre, amiket majd valamikor bejegyzek! Kellemes kiszakadás volt ez a hétköznapokból, és persze holnap indulhat a robot ......................és amit még tudni illik: ott alvás lehetősége megvolt, de nekem elvették az eszem....................(L)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése